TENTANG KAMI

KUMAHA Urang ngamimitian?

Dina taun 2008, dua nonoman anu nembé lulus ti paguron luhur, Cassie & Jack, lebet kana industri perdagangan luar negeri pepelakan pot kusabab suka kembangna. Aranjeunna teras diajar sareng kerja keras, sareng aranjeunna akumulasi pangalaman berharga, dua taun ka hareup aranjeunna ngamimitian perjalanan wirausaha nyalira.

Dina 2010, Aranjeunna mimiti damel babarengan sareng binih anu aya di Kota Shaxi, Kota Zhangzhou, anu utamina ngahasilkeun sababaraha tangkal banyan pot, sapertos ginseng Ficus, bentuk Ficus S sareng tangkal Ficus pikeun bentang. 

aboutimg

Dina 2013, Gotong royong sareng binih sanésna ditambihkeun, anu perenahna di kota Haiyan kota Taishan, dimana mangrupikeun daérah anu paling terkenal pikeun melak sareng ngolah Dracaena Sanderiana (awi spiral atanapi curl, awi lapisan toweror, awi lempeng, jst)

Aranjeunna ketat ngatur kualitas sareng nyayogikeun jasa anu bijaksana ka konsumén, anu parantos kéngingkeun kapercayaan seueur palanggan.

Dina 2016,Zhangzhou Sunny Flower Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didaptarkeun sareng didirikeun. Kusabab nasihat anu langkung propésional, kualitas anu saé, harga kalapa sareng jasa perhatian, éta meunang reputasi anu saé diantara para nasabah. 

Dina taun 2020, Binih sanésna didirikeun. Binih perenahna di Baihua villeage, Kota Jiuhu Kota Zhangzhou, dimana tempat anu paling terkenal tina rupa-rupa pepelakan di Cina. Sareng éta kalayan iklim anu pikaresepeun sareng lokasi anu merenah - ngan ukur sajam ti pelabuhan sareng bandara Xiamen. Binih ngaliput legana 16 hektar sareng dilengkepan sistem kontrol suhu sareng sistem panyemprot otomatis, éta ngabantosan langkung seueur pikeun méréskeun pesenan pelanggan.

Ayeuna, Zhangzhou Sunny Flower Impor sareng Ékspor Co., Ltd. parantos janten ahli dina industri ieu. Éta khusus dina produksi sareng penjualan pepelakan pot sareng kembang, kalebet Ficus Microcarpa, Sansevieria, Cactus, Bougaivillea, Pachira Macrocrpa, Cycas, sareng sajabana pepelakan dijual ka sababaraha nagara di dunya, sapertos Walanda, Italia, Jérman, Turki sareng nagara-nagara wétan tengah.

aboutimgbg
abougimgbg

Kami yakin yén ku usaha anu teras-terasan, konsumén sareng kami bakal tiasa menang-menang salawasna.