FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana jumlah. Kami ngembangkeun harga berjenjang, langkung kuantitas, harga langkung handap.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Produk anu béda gaduh syarat MOQ anu béda, mangga ngahubungan kami pikeun langkung jelasna.

Naon waktos lead rata?

Gumantung kana produkna, waktos kirimanna 7-30 dinten saatos nampi setoran.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Ku hawa biasana cara paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku laut mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kedah dipariksa hiji-hiji gumantung kana kuantitas sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Phytosanitary, Sértipikat Fumigasi, Sértipikat ti Origin, Asuransi, sareng dokumén sanés anu diperyogikeun.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

T /T sareng Western Union tiasa ditampi.
Ngaliwat laut: deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.
By udara: 100% pamayaran sateuacanna.

Hoyong damel sareng urang?