• Ékspor kembang sareng pepelakan Fujian naék dina taun 2020

    Departemen Kehutanan Fujian ngungkabkeun yén ékspor kembang sareng pepelakan ngahontal US $ 164.833 juta dina taun 2020, paningkatan 9,9% tibatan 2019. Éta suksés "ngajantenkeun krisis janten kasempetan" sareng ngahontal kamekaran anu tetep. Jalma anu ngurus Déwan Kehutanan Fujian ...
    Maca deui
  • Iraha pepelakan pot ngarobah pariuk? Kumaha ngarobih pariuk?

    Upami pepelakan henteu ngarobih pariuk, tumuhna sistem akar bakal diwatesan, anu bakal mangaruhan pamekaran pepelakan. Salaku tambahan, taneuh dina pot beuki kakurangan gizi sareng turunna kualitas nalika tumuh pepelakan. Kusabab kitu, ngarobih pot di ti katuhu ...
    Maca deui
  • Naon Kembang Sareng Tutuwuhan Ngabantosan Anjeun Séhat

    Dina raraga nyerep sacara efektif gas anu ngabahayakeun di jero ruangan, cholrophytum mangrupikeun kembang munggaran anu tiasa dipelak di bumi énggal. Klorofitum katelah "pemurni" dina rohangan, kalayan kamampuan nyerep formaldehida anu kuat. Lidah mangrupikeun pepelakan héjo alami anu ngageulisan sareng nyucikeun envi ...
    Maca deui