Nyarankeun Produk

Ficus Formosan Maxim Ficus Retusa Taiwan Ficus Bonsai

Ficus Formosan Maxim Ficus Retusa Taiwan Ficus ...

Katerangan: ● Nami: FICUS RETUSA / TAIWAN FICUS / EMAS GATE FICUS ● Ukuran: panjang pot 15cm ● Sedeng: cocopeat + peatmoss ● Pot: pot keramik / pot plastik ● Suhu Perawat: 12 ° C ● Anggo: Sampurna pikeun bungkusan bumi atanapi kantor Detil: ● kotak busa ● kotak kai ● karinjang plastik ● bisi beusi Pancegahan perawatan: Ficus microcarpa resep lingkungan anu cerah sareng berventilasi anu saé, janten nalika milih taneuh pot, anjeun kedah milih taneuh anu lemes sareng napas. Cai kaleuleuwihan bakal gampang c ...

Lotus bamboo lucky Bamboo plant dracaena sanderiana

Lotus awi untung Awi pepelakan dracaena sander ...

Spésifikasi: Nami Produk Spésifikasi Awi Lotus 30 cm-40cm-50cm-60cm Tutuwuhan Evergreen Karakteristik, tumuh gancang, gampang dipindahkeun, toleran tingkat cahaya rendah sareng panyiraman henteu teratur. Usum Tumuh Sapanjang sataun Fungsi Udara seger; Hiasan jero rohangan Ngeunaan iklim haneut sareng beueus Suhu 23–28 ° C saé pikeun pertumbuhanana Bungkus & Pangiriman: Ngepak Kemasan Batin: akar dibungkus dina cai jelly dina kantong plastik, ...

Cactus Gymnocalycium Mihanovichii var. friedrichii

Kaktus Gymnocalycium Mihanovichii var. friedrichii

Spésifikasi: Ukuran: 5.5cm, 8.5cm, 10.5cm Pakét & Pangiriman: Rincian Kemasan: Kotak busa / karton / kotak kai Port of Loading: Xiamen, China Sarana Angkutan: Ku hawa / ku laut waktos Diterangkeun: 20 dinten saatos nampi setoran Pamayaran: Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang. Tumuwuhna Kabiasaan : Gymnocalycium mihanovicii mangrupikeun genus Cactaceae, asli ti Brazil, sareng masa pertumbuhanana nyaéta usum panas. Suhu pertumbuhan anu cocog nyaéta 20 ~ 25 ℃. Éta resep anu haneut, garing sareng ...

Succulent Plants Fleshy Plant Live For Home Decoration

Tutuwuhan Sukulen Tutuwuhan Daging Langsing Hirup Kanggo Bumi Dec ...

Bungkusan & Pangiriman: Pakét: Dipasang ku jaringan, dibungkus dina karton. Palabuhan Ngunggah: Xiamen, Cina Sarana Ngangkut: Ku hawa / laut Pamayaran: Pamayaran: T / T, Western Union. Pancegahan pancegahan: Sukulén mangrupikeun pepelakan hirup, panyiraman diperyogikeun. Tapi ngabandingkeun sareng jujukutan sareng kembang, éta henteu kedah disiram unggal dinten, anu gampang diurus. Dina usum semi sareng usum gugur, tuang taneuh nalika garing, sareng tuang saksina. Anjeun tiasa ngantep kitu ...

Parodia Schumanniana var. Albispinus Cactus

Parodia Schumanniana var. Kaktus Albispinus

Bungkusan & Pangiriman: Rincian Kemasan: Kotak busa / karton / kotak kai Port of Loading: Xiamen, China Cara Ngangkut: Ku hawa / ku waktos laut Diterangkeun: 20 dinten saatos nampi setoran Pamayaran: Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang. Pancegahan pancegahan: Parodia schumanniana resep seueur cahaya, sareng peryogi sahenteuna 6 jam sinar panonpoé langsung unggal dinten. Dina usum panas, éta kedah diiuhan leres, tapi henteu kaleuleuwihi, upami sanés bola bakal ...

Pachira Macrocarpa Tree Money Tree Braid Pachira

Pachira Macrocarpa Tangkal Artos Tangkal Kepang Pachira

Spésifikasi: 1. ukuranana sayogi: 3/5 dikepang (diameter 2-2.5cm, 2.5-3cm, 3-3.5cm, 3.5-4.0cm) 2. Akar bulistir atanapi sareng cocopeat sareng daun sayogi, gumantung kana sarat konsumén. Pakét & Pangiriman: Pakét: pengepakan karton atanapi troli atanapi peti kai pengemasan Port of Loading: Xiamen, China Sarana Angkutan: Ku hawa / ku waktos laut Diterangkeun: root bulistir 7-15 dinten, sareng cocopeat sareng root (usum usum 30 dinten, usum usum 45-60 dinten) Pamayaran: Pamayaran: T / T 30% sateuacana, nyaimbangkeun deui ...

Single Trunk Pachira Macrocarpa Foliage Bonsai Plants

Single Batang Pachira Macrocarpa Foliage Bonsai ...

Spésipikasi: Ukuran sayogi: 30cm, 45cm, 60cm, 75cm, 100cm, 150cm jsb dina jangkungna Pakét & Pangiriman: Pakét: 1. Pangemasan bulistir sareng peti beusi atanapi kasus kai 2. Dipasang sareng peti beusi atanapi kasus kai Port of Loading: Xiamen , Cina Sarana Ngangkut: Ku hawa / ku laut waktos Kalungguhan: 7-15 dinten Pamayaran: Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang. Pancegahan pancegahan: Cahaya: Pachira macrocarpa resep suhu luhur, kalembaban sareng cahaya panonpoe, sareng henteu tiasa kalangkang

Bougainvillea Spectabilis Flower Tree Outdoor Plant

Bougainvillea Spectabilis Kembang Tangkal Luar P ...

Spésifikasi: Ukuran aya: 30-200cm Bungkusan & Pangiriman: Pakét: dina kasus kai atanapi dina buligir Palabuhan Ngunggah: Xiamen, Cina Sarana Ngangkut: Ku laut Waktu nuju: 7-15 dinten Pamayaran: Pamayaran: T / T 30% sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang. Kabiasaan Tumuwuh: Suhu: Suhu optimal pikeun tumuh pikeun bougainvillea nyaéta 15-20 derajat Celsius, tapi éta tiasa tahan suhu luhur 35 derajat Celsius dina usum panas sareng ngajaga lingkungan anu teu kirang ti 5 derajat ...