Ficus Formosan Maxim Ficus Retusa Taiwan Ficus Bonsai

Pedaran pondok:

Taiwan ficus populér, sabab Taiwan ficus bentukna geulis sareng ngagaduhan nilai hias anu hébat. Tangkal banyan mimiti disebat "tangkal abadi". Makuta ageung sareng padet, sistem akar na jero, sareng makuta na kandel. Sapinuhna ngagaduhan perasaan abot sareng kagum. Konsentrasi dina bonsai leutik bakal méré rarasaan hipu pikeun jalma.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

● Nami: FICUS RETUSA / TAIWAN FICUS / EMAS GATE FICUS
● Ukuran: pot panjangna 15cm
● Sedeng: cocopeat + peatmoss
● Panci: pot keramik / pot plastik
● Suhu Mantri: 12 ° C
● Anggo: Sampurna pikeun bumi atanapi kantor

Rincian bungkusan:
● kotak busa
● bisi kai
● karinjang plastik
● bisi beusi

Pancegahan pancegahan:

Ficus microcarpa resep lingkungan anu cerah sareng ventilasi anu saé, janten nalika milih taneuh potting, anjeun kedah milih taneuh anu lemes sareng napas. Cai anu kaleuleuwihi bakal gampang ngakibatkeun akar tangkal ficus ka burut. Upami taneuhna henteu garing, teu kedah di cai. Upami dicaian, kedahna dicaian kalayan lengkep, anu bakal ngajantenkeun tangkal banyan hirup.

DSCF9626 DSC00290 DSCF9613

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami