Tunggal Batang Pachira Macrocarpa Foliage Bonsai Tutuwuhan

Pedaran pondok:

Pachira Macracarpa, nami sanésna Malabar Chestnut, Money Tree. Kusabab nami Cina "Fa Cai Tangkal" ngagambarkeun tuah, sareng bentukna anu saé sareng gampang ngatur, éta mangrupikeun pepelakan dedaunan anu laris di pasar sareng sakali dipeunteun salaku sapuluh pepelakan hias ruangan paling luhur di dunya ku PBB. Organisasi Perlindungan Lingkungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

Ukuran sayogi: 30cm, 45cm, 60cm, 75cm, 100cm, 150cm jsb jangkungna

Bungkusan & Pangiriman:

Pakét: 1. Bungkus bungkus sareng peti beusi atanapi kasus kai
2. Pot sareng peti beusi atanapi kotak kai
Port of Loading: Xiamen, Cina
Cara Ngangkut: Ngalangkungan udara / laut
Waktos kalungguhan: 7-15 dinten

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Pancegahan pancegahan:

Cahaya:
Pachira macrocarpa resep suhu luhur, kalembaban sareng sinar matahari, sareng henteu tiasa diiuhan salami waktos. Éta kedah ditempatkeun di tempat anu cerah di jero rohangan salami perawatan bumi. Nalika disimpen, daunna kedah nyanghareupan panonpoé. Upami teu kitu, sabab daunna condong hérang, sadaya dahan sareng daunna bakal dipulas. Entong dialihkeun ngiuhan kana panonpoé anu lami, daunna gampang diduruk.

Suhu:
Suhu optimal pikeun tumuhna makrocarpa pachira nyaéta antara 20 sareng 30 derajat. Ku alatan éta, pachira beuki sieun tiis dina usum tiis. Anjeun kedah lebet kamar nalika suhu turun janten 10 derajat. Karuksakan tiis bakal kajadian upami suhu na langkung handap tina 8 derajat. Daun gugur ringan sareng Pati beurat. Dina usum salju, laksanakeun pikeun nyegah tiis sareng tetep haneut.

Pupuk:
Pachira mangrupikeun kembang sareng tangkal anu resep anu subur, sareng paménta pupuk langkung ageung tibatan kembang sareng tangkal anu biasa.

DSC03125 IMG_2480 IMG_1629

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami