Tutuwuhan Luar Tangkal Kembang Bougainvillea Spectabilis

Pedaran pondok:

Bougainvillea mangrupikeun rungkun cemeng alit kalayan kembang beureum sareng kembang herang. Jinis kembangna langkung ageung. Unggal 3 brak ngumpulkeun kembang segitiga leutik, janten disebut ogé kembang segitiga. Éta cocog pikeun penanaman kebon atanapi nempoan pot. Éta ogé tiasa dianggo pikeun bonsai, landak sareng motong. Bougainvillea ngagaduhan nilai hias anu luhur sareng dianggo salaku budidaya kembang nanjak pikeun témbok di kidul Cina.


Detil Produk

Tanda Produk

DSC00537

Spésifikasi:

Ukuran sayogi: 30-200cm

Bungkusan & Pangiriman:

Bungkusan: dina kasus kai atanapi buligir
Port of Loading: Xiamen, Cina
Cara Ngangkut: Ngaliwatan laut
Waktos kalungguhan: 7-15 dinten

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Kabiasaan Tumuwuh:

Suhu:
Suhu optimal pikeun tumuh pikeun bougainvillea nyaéta 15-20 derajat Celsius, tapi éta tahan suhu luhur 35 derajat Celsius dina usum panas sareng ngajaga lingkungan anu teu kirang ti 5 darajat Celsius dina usum salju. Upami suhu na di handapeun 5 derajat Celsius pikeun waktos anu lami, éta bakal rentan ka beku sareng ragrag daun. Éta resep iklim haneut sareng beueus sareng henteu tahan tiis. Éta tiasa salamet usum salju kalayan aman dina suhu di luhur 3 ° C, sareng mekar dina suhu di luhur 15 ° C.

Penerangan:
Bougainvillea resep cahaya sareng kembang positip. Cahaya anu teu cekap dina usum ngembang bakal nyababkeun lemah pepelakan, mangaruhan kuncup kakandungan sareng karembangan. Ku alatan éta, bibit ngora anu henteu énggal dipotong sapanjang taun kedah disimpen dina semi-shade heula. Éta kedah ditempatkeun di payuneun jandéla belah kidul di usum salju, sareng waktos cahaya panonpoe henteu kedah kirang ti 8 jam, upami henteu seueur daun anu rawan némbongan. Pikeun kembang dinten anu pondok, waktos cahaya sapopoé dikawasa sakitar 9 jam, sareng éta tiasa kuncup sareng mekar saatos hiji satengah bulan.

Taneuh:
Bougainvillea resep leueur sareng subur taneuh anu rada asem, hindarkeun kabeurangan cai. Nalika potting, anjeun tiasa nganggo hiji bagian masing-masing tina mulch daun, taneuh gambut, taneuh berpasir, sareng taneuh kebon, sareng nambihan sajumlah résidu jajan anu terurai salaku pupuk dasar, sareng campuran kana ngadamel taneuh budidaya. Tutuwuhan kembangan kedah dipangkas sareng diganti ku taneuh sataun sakali, sareng waktuna sateuacan sateuacan pengecambahan dina awal spring. Nalika repotting, anggo gunting pikeun motong dahan anu padet sareng senescent.

Uap:
Cai kedah disiram sakali sapoé dina usum semi sareng gugur, sareng sakali sapoé énjing-énjing sonten dina usum panas. Dina usum salju, suhuna handap sareng pepelakan dina kaayaan saré. Nyiram kedah dikawasa ngajaga taneuh pot dina kaayaan beueus.

IMG_2414 IMG_4744 bougainveillea-(5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK