Pachira Macrocarpa Tangkal Artos Tangkal Kepang Pachira

Pedaran pondok:

Pachira macrocarpa mangrupikeun pepelakan pot anu kawilang ageung, urang biasana nempatkeunana di ruang keluarga atanapi ruang belajar di bumi. Pachira makrocarpa ngagaduhan hartos anu indah, éta saé pisan upami diageungkeun di bumi. Salah sahiji nilai hias anu paling penting tina makrocarpa pachira nyaéta tiasa dibentuk sacara artistik, nyaéta 3-5 bibit tiasa dipelak dina pot anu sami, sareng batangna bakal tumuh jangkung sareng dikepang.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

1. Ukuran anu sayogi: 3/5 dikepang (diameter 2-2.5cm, 2.5-3cm, 3-3.5cm, 3.5-4.0cm)
2. Akar bulistir atanapi sareng cocopeat sareng daun sayogi, gumantung kana sarat konsumén.

Bungkusan & Pangiriman:

Pakét: bungkus karton atanapi troli atanapi peti peti kai
Port of Loading: Xiamen, Cina
Cara Ngangkut: Ngalangkungan udara / laut
Waktos kalungguhan: root bulistir 7-15 dinten, sareng cocopeat sareng akar (usum panas usum 30 dinten, usum usum 45-60 dinten)

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Pancegahan pancegahan:

Nyiram mangrupikeun tautan anu penting pikeun pangropéa sareng pangaturan makrocarpa pachira. Upami jumlah cai na alit, dahan sareng daun na lalaunan lalaunan; jumlah cai teuing, anu tiasa nyababkeun maotna akar buruk; upami jumlah cai sedeng, dahan sareng daunna digedéan. Watering kedah taat kana prinsip ngajaga baseuh sareng henteu garing, dituturkeun ku prinsip "dua langkung dua kirang", nyaéta, cai langkung dina usum-panas dina usum panas sareng kirang cai dina usum salju; Tutuwuhan ageung sareng sedeng kalayan tumuh anu kuat kedah disiram langkung seueur, pepelakan énggal alit dina pot kedah disiram kirang.
Anggo kaléng siraman pikeun nyemprotkeun cai dina daun unggal 3 dugi ka 5 dinten kanggo ningkatkeun kalembaban daun sareng ningkatkeun kalembaban udara. Ieu mah ngan ukur bakal mempermudah kamajuan fotosintésis, tapi ogé ngajantenkeun cabang sareng daunna langkung saé.

DSC00532 IMG_1340 DSC03148

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK