Parodia Schumanniana var. Kaktus Albispinus

Pedaran pondok:

Paradia schumanniana var. albispinus mangrupikeun spésiés kaktus anu umum pisan. Luhureun parodia konéng emas. Aranjeunna resep hirup dina lingkungan anu cerah, garing sareng haneut. Suhu beternak anu paling cocog nyaéta 15 ℃ ~ 30 ℃.


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Kotak busa / karton / kasus kai
Port of Loading: Xiamen, Cina
Cara Ngangkut: Ngalangkungan udara / laut
Waktos kalungguhan: 20 dinten saatos nampi setoran

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Pancegahan pancegahan:

Parodia schumanniana resep seueur cahaya, sareng peryogi sahenteuna 6 jam sinar panonpoé langsung unggal dinten. Dina usum panas, éta kedah diiuhan leres, tapi henteu kaleuleuwihi, upami sanés bola bakal langkung lami, anu bakal ngirangan nilai hias. Suhu anu cocog pikeun pertumbuhan nyaéta 25 ℃ siang siang sareng 10 ~ 13 ℃ wengi. Beda suhu anu cocog antara siang sareng wengi tiasa ngagancangkeun tumuhna makuta emas. Dina usum salju, éta kedah ditempatkeun di rumah kaca atanapi tempat anu cerah di jero ruangan, sareng suharna kedah dijaga dina 8 ~ 10 ℃. Upami suharna lemah teuing dina usum salju, macula anu teu katingali bakal muncul dina bola.

Nyiram kedahna dumasarkeun kana taneuh pot anu garing, sareng siraman kedah tuntas (cai kaluar tina handapeun pot). Nyiram teu kedah dituang dina permukaan kembang pikeun nyegah inféksi kuman! Upami bidangna leupas, anjeun tiasa ngali bahan pepelakan sareng melak na, tong dugi ka jero, 2 ~ 3 séntiméter bakal dilakukeun. Akar bakal tumuh dina sapuluh dinten.

DSC01258 DSC01253

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami