Tutuwuhan Sukulen Tutuwuhan Daging Langsing Hirup Pikeun hiasan Bumi

Pedaran pondok:

Kaseueuran pepelakan anu leueur alit sareng lucu. Sami sapertos namina leueur, pepelakan anu dagingna pikaresepeun pisan. Aya puluhan rébu ragam succulent, milik puluhan kulawarga, alit sareng succulent ngandung budaya ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman:

Pakétanana: Dipulas ku jaringan, dibungkus dina karton.
Port of Loading: Xiamen, Cina
Sarana Ngangkut: Ku hawa / ku laut / DHL / EMS
Waktos kalungguhan: 7-15 poé.

Pamayaran:
Pamayaran: T / T, Western Union.

Pancegahan pancegahan:

Sukuléns tutuwuhan hirup, watering perlu. Tapi ngabandingkeun sareng jujukutan sareng kembang, éta henteu kedah disiram unggal dinten, anu gampang diurus.

Dina usum semi sareng usum gugur, tuang taneuh nalika garing, sareng tuang saksina. Anjeun tiasa ngantepkeun taneuh garing unggal tilu atanapi opat minggu pikeun nyegah dampness jangka panjang anu tiasa nyababkeun bosok akar. Cara nyiramna henteu pati khusus. Henteu janten masalah upami anjeun nyiram dina succulents atanapi milih panci soaking, tapi hiji hal anu kedah diperhatoskeun, dina usum panas, upami aya résidu cai sésa dina daun succulents, émut ka tegalan, upami henteu succulents gampang diduruk.

Warna daun succulents bakal robih ku parobihan di lingkungan konservasi. Nalika bédana suhu ningkat, lampu naék atanapi cai kirang, daun sukulénna bakal robih warna.

DSC02652 DSC06300 DSC03109

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami