Kaktus Gymnocalycium Mihanovichii var. friedrichii

Pedaran pondok:

Gymnocalycium mihanovichii mangrupikeun spésiés bola beureum anu paling umum dina pepelakan kaktus. Dina usum panas, éta mekar ku kembang pink, kembang sareng gagangna sadayana éndah. Gynocalycium mihanovichii pariuk dipaké pikeun ngahias balkon sareng méja, ngajantenkeun ruangan pinuh ku caang. Éta ogé tiasa digabungkeun sareng succulents leutik sanésna pikeun ngawangun pigura atanapi tampilan botol, anu ogé unik.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

Ukuran: 5.5cm, 8.5cm, 10.5cm

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Kotak busa / karton / kasus kai
Port of Loading: Xiamen, Cina
Cara Ngangkut: Ngalangkungan udara / laut
Waktos kalungguhan: 20 dinten saatos nampi setoran

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Kabiasaan Tumuwuh :

Gymnocalycium mihanovicii mangrupikeun genus Cactaceae, asli ti Brazil, sareng periode na tumuh nyaéta usum panas.

Suhu pertumbuhan anu cocog nyaéta 20 ~ 25 ℃. Éta resep lingkungan anu haneut, garing sareng cerah. Éta tahan satengah naungan sareng usum halodo, henteu tiis, sieun beueus sareng cahaya anu kuat.

Pancegahan pancegahan:

Ngarobih pariuk: Ngarobih pariuk dina Mei unggal taun, biasana salami 3 dugi 5 taun, bidangna pucat sareng sepuh, sareng kedah ngempelkeun deui bola pikeun ngomean. Taneuh pot nyaéta taneuh campuran tina taneuh anu beueus-daun, taneuh budaya sareng keusik kasar.

Nyiram: Nyemprotkeun cai dina bola sakali unggal ka 2 dinten salami waktos tumuh pikeun ngajantenkeun bola langkung seger sareng caang.

Pembuahan: Subur sabulan sakali salami periode pertumbuhan.

Suhu cahaya: siang siang pinuh. Nalika lampu na kuat teuing, nyayogikeun tempat teduh anu tepat dina siang pikeun nyingkahan kaduruk dina bola. Dina usum salju, seueur sinar panonpoé diperyogikeun. Upami cahayana henteu cekap, pangalaman maén bal bakal surup.

DSC01257 DSC00907 DSC01141

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami