Cina Taro Tangkal Alocasia Macrorrhiza Pikeun hiasan

Pedaran pondok:

Alocasia mangrupikeun pepelakan dedaunan ageung, cocog pikeun dibudidayakan dina pot ageung atanapi tong kai, cocog pikeun nyusun aula ageung atanapi kebon jero rohangan, sareng tiasa ogé dipelak di rumah kaca tropis, anu spektakuler pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman:

Akar bulistir dibungkus ku gambut coco.
Pék bisi kai.

Pamayaran & Pangiriman:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.
Waktos kalungguhan: 7 dinten saatos nampi setoran

Kabiasaan Tumuwuh:

Alocasia resep suhu luhur, kalembaban, sareng tahan naungan. Éta henteu cocog pikeun angin kenceng atanapi sinar panonpoé anu kuat. Éta cocog pikeun pariuk ageung sareng tumuh pisan sumanget sareng spektakuler. Éta ngagaduhan suasana tropis.

Nilai Pokok:

Alocasia ngajaga kasaimbangan karbon dioksida sareng oksigén, ningkatkeun mikroklimat, ngirangan noise, ngahémat cai, sareng ngatur kalembaban. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan fungsi nyerep lebu sareng nyucikeun hawa. Penerapan Alocasia pikeun landscaping tiasa ngagaduhan peran dina lansekap pepelakan. Kombinasi ngajaga lingkungan ékologis.

China Taro Tree Alocasia Macrorrhiza For Decoration (2) China Taro Tree Alocasia Macrorrhiza For Decoration (3) China Taro Tree Alocasia Macrorrhiza For Decoration (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK