Tutuwuhan Ruangan Dracaena Sanderiana Awi Untung Awi

Pedaran pondok:

Awi untung, nami botani: "Dracaena Sanderiana". Éta mangrupikeun anggota awi sareng sajenis taneman jero rohangan hias.
Numutkeun kapercayaan Cina: Awi Lucky mangrupikeun simbol tuah, éta tiasa ningkatkeun énergi positip di lingkungan. Ngagaduhan awi Lucky di bumi, éta henteu ngan ukur ngahias kamar anjeun, tapi ogé nyayogikeun anjeun rejeki sareng kajayaan. 
Untung awi katingali geulis sareng murni, kalayan sapotong, éta nangtung kalayan anggun; kalayan sababaraha potongan anu dihijikeun, aranjeunna bakal ngadamel menara anu megah, sapertos pagoda Cina; awi spiral siga awan anu ngalir sareng peri ngalayang, awi keriting sapertos naga Cina siap hiber.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

Ukuran: alit, média, ageung
Jangkungna: 30-120cm

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Kotak busa / karton / kasus kai
Port of Loading: shenzhen, Cina
Cara Ngangkut: Ngalangkungan udara / laut
Waktos kalungguhan: 50 dinten saatos nampi setoran

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Pancegahan pancegahan:

Pokok penting hidropoponis:
Sateuacan dipelak, potong daun dina dasar potongan, sareng potong dasarna sareng péso seukeut kana potongan serong. Motongna kedah lemes pikeun nyerep cai sareng nutrisi. Ngarobih cai unggal 3 ka 4 dinten. Entong ngalih atanapi ngarobih arah dina 10 dinten. Akar serat bodas-bodas tiasa tumuh sakitar 15 dinten. Henteu disarankan pikeun ngarobih cai saatos ngakar, sareng nambihan cai dina waktosna saatos épaporasi cai dikirangan. Parobihan cai sering tiasa gampang nyababkeun daun konéng sareng dahan layu. Saatos rooting, oléskeun sakedik pupuk majemuk dina waktosna supados daunna héjo sareng dahan na kandel. Upami teu aya pembuahan pikeun waktos anu lami, pepelakan bakal tumuh ipis sareng daunna bakal gampang konéng. Nanging, pembuahan henteu kedah seueur teuing, supados henteu nyababkeun "pembakaran akar" atanapi nyababkeun tumuh anu kaleuleuwihi.

Nilai utama:
Hiasan pepelakan sareng apresiasi; Ningkatkeun kualitas hawa kalayan fungsi disinféksi; ngirangan radiasi; mawa kabeneran.

DSC00133 DSC00162 DSC00146

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami