Lotus awi untung Awi pepelakan dracaena sanderiana

Pedaran pondok:

"Awi Lotus" mangrupikeun salah sahiji jinis awi anu untung, éta cocog pikeun akuakultur, pepelakan pot, sareng hidroponik. Nilai hiasna luhur pisan, sareng éta mangrupikeun salah sahiji tina sababaraha héjo sareng hiasan anu tiasa ditempatkeun di jero rohangan salami lami.

Awi teratai ngagaduhan bahasa kembang janten nonoman, teras-terasan naék, sareng beunghar sareng nguntungkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:

Ngaran Produk

Awi Lotus

Spésifikasi

30 cm-40cm-50cm-60cm

Karakteristik

Tutuwuhan evergreen, pertumbuhan gancang, gampang dialihkeun, toleran tingkat cahaya rendah sareng panyiraman henteu teratur.

Usum Tumuh

Sapanjang sataun

Fungsi

Hawa seger; Hiasan rohangan

Watek

Resep iklim haneut sareng beueus

Suhu

23–28 ° C saé kanggo tumuhna

Bungkusan & Pangiriman:

Ngepak

Pakét batin: root dibungkus dina cai jelly dina kantong plastik, bungkus luar: Kertas karton / kotak Foam ku hawa, peti kai / Peti beusi ku laut.

Rengse waktos

60-75 poé

Pamayaran:
Pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan dokumén pengiriman barang.

Nilai utama:
Hiasan bumi: Tutuwuhan awi lotus leutik cocog pikeun hiasan penghijauan kulawarga. Éta tiasa diatur dina jandéla sills, balconies sareng meja. Éta ogé tiasa dihias dina jajar di aula sareng dianggo bahan pikeun motong kembang.

Murni hawa: awi lotus tiasa nyerep gas anu ngabahayakeun sapertos amonia, aseton, bénzéna, trichlorethylene, formaldehida, sareng jinis tutuwuhan unik na tiasa ngareureuhkeun kacape panon nalika disimpen dina méja.

DSC00139 DSC00138

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami